Utedag och tända min nya fina lykta

Vilken härlig dag jag fick ute idag. Älskar att jobba med kroppen och snön har inte kommit ännu så jag passade på att fylla den andra stora pallkragen med jord, brunnen hönsskit och löv. Nu är jag nästan klar med dessa två och imorgon ska jag sätta mer frön inne i orangeriet. Nu ska jag bara lata mig och läsa lite om odlingsbädd. Har en ide att ha en bädd i gruset med stora stenar för kål m.m Ja vi får se.
Ikväll ska jag tända min nya fina lyktaså ska jag hitta på någon middag för mig och Philip. De andra i familjen är lite vift.
Ha det gott!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Utedag och tända min nya fina lykta”

  1. Så fin men jag hittar den inte på hemsidan. Du som alltid visar så fin inredning, något tips om var man kan köpa en rund spegel med läderrem?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *