Det snöar men lugnet lägger sig

 
Det snöar ute, det är så himla vackert. Älskar verkligen årstider och det går bara att anpassa sig.Lilla orangeriet bäddas in i all den vackra snön och där inne blomstrar det. Det är fullt med blommor på citronträden. Så idag blir det att måla klart min drivbänk som är inne i skolan och om färgen räcker och så behöver jag fortsätta att så frön och skapa mer yta. Lite bokföring skulle behöva bli klart också och så x-fit ikväll.
 
 
Först måste jag röja i köket. På kvällarna går jag bara och sätter mig, men på morgonen när alla sover tar jag och pluggar in musik i öronen och pysslar i köket. Tänder ljus, en brasa, plockar ordning och dukar helgfrukost osv. Det blir lite lugn av snö. Ska nog ta ut kameran sedan och fota lite också. Vi ska till fjällen i år igen och åka skidor, gud vad jag längtar. Ska bli underbart att åka igen efter allt som hänt och njuta av se min familj i backen. 
 
 
 Mugg här
 
Ha en toppenfin dag mina bästa läsare, tack för allt ni skriver och jag blir så glad för ni finns med
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det snöar men lugnet lägger sig”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *