Det snöar men lugnet lägger sig

Det snöar ute, det är så himla vackert. Älskar verkligen årstider och det går bara att anpassa sig.Lilla orangeriet bäddas in i all den vackra snön och där inne blomstrar det. Det är fullt med blommor på citronträden. Så idag blir det att måla klart min drivbänk som är inne i skolan och om färgen räcker och så behöver jag fortsätta att så frön och skapa mer yta. Lite bokföring skulle behöva bli klart också och så x-fit ikväll.
Först måste jag röja i köket. På kvällarna går jag bara och sätter mig, men på morgonen när alla sover tar jag och pluggar in musik i öronen och pysslar i köket. Tänder ljus, en brasa, plockar ordning och dukar helgfrukost osv. Det blir lite lugn av snö. Ska nog ta ut kameran sedan och fota lite också. Vi ska till fjällen i år igen och åka skidor, gud vad jag längtar. Ska bli underbart att åka igen efter allt som hänt och njuta av se min familj i backen.
Ha en toppenfin dag mina bästa läsare, tack för allt ni skriver och jag blir så glad för ni finns med
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det snöar men lugnet lägger sig”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *