Duka till vänner

Å nu är jag så himla glad och fylld av en härlig känsla när mina vänner från Skåne varit här. Det blir intensivt men underbart.
Vi har känt varandra nästan lika länge som jag bloggat, dvs snart 9 år. Att följa varandra och vara med varandra i motgång och medgång är vänskap. Jag har förmånen att känna många tjejer som jag kan prata med om livet. Man växer lite som människa av att höra hur andra tänker på saker. Den här helgen har jag verkligen njutit av.
Ikväll har jag varit på x-fit efter att varit ute hela dagen. Vi har börjat städa i vår skola, grillat hamburgare och sedan tränat och badat hela familjen så nu är man trött.
Hoppas du haft en fin helg!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Duka till vänner”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *