Vardagsrum och snyggt skåp

 
Solen dök upp idag å lite värme på det, så härligt! Jag har fyllt pallkragen som ska sättas potatis i och nu är den också förgrodd.
 
Imorgon ska jag ha en snyggdag 🙂 å vad jag längtar. Imorgon ska jag sätta i hairtalk igen och fixa mina naglar så idag har jag passat på att skita ner mig ordentligt igen. Fast jag älskar ju skita ner mig varje dag även om jag fixar naglar.
 
 
Här i vardagsrummet om jag fick drömma skulle jag vilja två av dessa skåp mot väggen, den väggen ser inte ni på bilden utan är till höger. Drömma går ju. Har ju lite resor framöver att spara till men kanske senare. 
 
Ha en bra dag! Ska jobba lite mer nu och ikväll träning igen. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Vardagsrum och snyggt skåp”

 1. Hej! Ni har så fint& mysigt hem. Jag älskar oxå blått. Tror det hade blivit jättesnyggt m dom skåpen. Dom var jättesnygga. Fin matta i sovrummet oxå.
  Ha en fin dag.
  Kram Helene

 2. Fina skåp och fin färg. Har just kommit hem från frisörbesök klippte lite på längden och tunnade ur massor , mitt hår är så tjock så det måste tunnas ur en hel del, blev supernöjd 🙂 Tog min runda imorse så jag kan vara fin i håret tills nästa träningspass :)) ha en fortsatt fin dag:)

 3. Hej Lotta! Tack för att du visar upp ditt vackra hem.En fråga är du nöjd med mattan i vardagsrummet? Vilket mått? Ser så stor o fin ut.
  Ha en fin dag!
  Kram

  1. Hej
   Den är från Rugvista och flera år gammal, fanns många storlekar att välja på och ta någon som passar ditt rum. Vi har valt måttet efter vårt rum. Ca 3*4 m. Kram Lotta

 4. Så himla fint med eller utan skåpen. Dina bilder kan få en"totalt-ointresserad-av-inredning" till att faktiskt tycka det skulle kunna vara roligt…:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *