Vårfint på altanen

Vilket väder vi haft idag! Jag har varit ute nästan hela dagen och gjort fint ute med blommor och tagit fram altanmöblerna.
Tog en kaffe ute i solen och bara njöt.
Tips, pynta med pinjebark. Blir fint tycker jag.
I morgon kommer mina tjejer från Skåne och jag vill så gärna ha fint då. Jag får tänka mig för så det inte blir för mycket. Förr kunde jag städa och pynta ihjäl mig. Jag är medveten om det nu och kan känna att jag skulle vilja ha energi som jag hade förr och göra fint men jag orkar inte det längre. Jag jobbar på att vara nöjd med det som livet ger just nu, men det kan ibland vara lite svårt. Man vill så mycket, men man måste också inse att för vem håller man på?  Jag vet att inte kommer för att titta på mitt hem utan de kommer utan för att träffa mig men ändå så måste jag träna min hjärna i att acceptera hur det är nu. Känner ni igen det?
Imorgon blir det handla mat och städa lite sedan är jag klar. Ikväll har vi också burit ut soffa och Philips gamla säng och burit in de nya madrasserna så nu är man trött i amarna, men det blir så fint. Nu väntar vi bara på sänggavel och en lampa som var trasig när den kom. Ska visa er sedan när det är klart hur fint det blev.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vårfint på altanen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *