Tulpaner i kvällsljus

 
Igår var det så fint kvällsljus så tog jag fram kameran och fota min rabatt nu när tulpanerna blommar så fint. Tulpanerna har jag beställt från Tyskland här , kommer ej ihåg vilka sorter jag valde. 
 
 
Det är så underbart ute nu så jag ska ut och jobba i trädgården en stund. Vill inte missa allt som blommar och så har jag fått lite ogräs att ta hand om igen. 
 
 
Har jobbat av mailen nu här på morgonen efter semestern så nu kan jag göra vad jag vill några timmar. Ha det så bra
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Tulpaner i kvällsljus”

  1. Hej !Jag har hittat en ny fin blogg och det är din.Den innehåller verkligen allt och lite mer.Att följa kampen för er dotters leukemi då tåras ögonen….har själv en dotter på 13 och en son på 17.Jag undrar var man kan köpa de rostiga kanterna till rabatterna?Tack för en fin blogg som föll mig i smaken direkt/kram Monica

  2. Jisses va fint!!! Ser att ditt silver päronträd oxå är lite spretigt…hmm undrar om man skall beskära det på någotvis? Vill ju ha det "hängigt" men det kanske kommer av sog självt om några år..blir lite otålig ibland, trädgård är en långsam konst/

  3. Hej, så himla fina inlägg (som vanligt 🙂 men jag undrar, den lilla orange blomman, vad är det för växt? Sååå fin, så jag vill ha en själv.

    Tack för inspo, trevlig forsättning på veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *