Besöka central park och frukost på Boathouse

Den tredje dagen i New York var det dags att utforska Central park lite mer. Vi hade först tänkt att hyra cyklar, men tyckte det var lite dyrt så vi valde att gå istället så vi kunde komma nära allt vi ville upptäcka också. Sedan hade Elin lågt hb som hon inte visste om så vi räknade inte med att hon skulle orka så långt.
När man kommer in Central Park är det som att hamna i en annan stad. Så himla vackert och rofyllt. Vi gick mot Boathouse för att äta frukost där.
Blus här (samarbete) hatt här 
Boathouse är en restaurang som man kan se i många olika filmer. Ligger vid The lake och priset på frukost om man sitter ute är riktigt ok. Barnen valde pannkakor med frukt och sån där sliskig sirap. Hemma är det inte ok att äta så så sött, men när man är på semester så brukar de få äta vad de vill. Kan varmt rekommendera att gå hit och äta frukost, bara promenaden är värt det.
När vi käkat gick vi mot sjön Jacquline Kennedy men där fick vi vända för då började Elin bli trött. När man har lågt hb så orkar man inte lika mycket, blir trött, flåsig och blodet pumpas inte runt som normalt så det blev många pausar vilket bara var skönt.
Sedan var det bara gå över gatan till hotellet och när vi hade vilat oss en stund blev det en tur i city för att käka på Mac Donlads.
Ja det var lite från parken, kommer mer senare. Nu ska jag ta en kopp kaffe och se vad jag ska hitta på idag. Ha det fint.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Besöka central park och frukost på Boathouse”

  1. Ååå nu vill jag ju ännu mer tebaks…kände igen alla platser du visar…åååååå….
    Stackars lilla smulan…synd att hon inte var helt ok men underbart att ni kom i väg ändå ♥
    kraaaaaam

  2. Hej
    Har en fråga. Vad jag har förstått så är mat väldigt dyrt i NY. Att äta Mc Donalds är det oxå dyr mot i Sverige. Finns det inge "hål i väggen" restauranger om du förstår vad jag menar. Eller andra trevliga alternativ.
    Mvh Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *