Bo och äta vid Central park

Efter vi varit på Gossip girl touren så klädde vi om för att gå ut och äta lunch tillsammans. Eftersom vi skulle till central park efter lunchen så tog vi en restaurang på gatan vid hotellet. Värmen hade kommit och solen lös.
Härligt att kunna sitta ute och käka lunch. Restaurangen hette Bobby Vans och där valde vi lite olika rätter. Satt en lång stund och pratade och latade oss. Man blir rätt trött i benen av att gå hela tiden.
Det är så häftigt vid central park, parken med sin skönhet på ena sidan gatan och så stora vägar och alla skyskrapor på andra sidan. Att vara i den här miljön några dagar räcker gott för mig. Häftigt men mycket intryck av allt.
 
När man kommer in i parken så är det som en annan värld, vackert och lungt. Längst till vänster ser ni vårt hotell på bilden ovan.
Efter varit i parken en stund gick vi hem till hotellet för att äta plock och dricka lite gott på ”happy hour” sedan somna vi tidigt. Så trötta. Inte en enda kväll orkade vi ut sent, men å andra sidan var vi igång tidigt varje dag. Dagen efter hade vi planerat en heldag i central park.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Bo och äta vid Central park”

  1. Hej hjärtat!
    Jag skrattar o grinar o ler och åååár och mmmmár
    över alla vackra bilder och jaaaaaaag ska teeeebaks diiiiit!
    Kram min vän och välkomna hem igen!
    Vi har också haft regn på vår resa…heeeela tiden.

  2. Åh, vad härligt att ni genomförde resan och vad härligt med alla intryck och upplevelser! Det är er så väl un’t som vi säger i Norrland! 😘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *