Gossip girl tour i New York

 
Dag nr 2 i New York så var det dags för Gossip girl tour. Den startade på hotellet New York palace, wow så fint. Där har flera scener i Gossip girl spelats in. Den här dagen var det mycket finare väder också. 
 
 

För Elin var det här en stor dag för hon har tittat så mycket på de här serien, jag tittar ju nästan aldrig på tv men roligt att få göra Elin glad. Killarna gick på stan i stället och till hamnen. 

 
 
Elin hade klätt sig som sin favoritfigur Blair i serien
 
 
Sedan åkte bussen omkring på en massa olika ställen där Gossip girl spelats in som tex. Museum of art. 
 
 
Så fick vi gå in på flera lyxiga hotell och tittade. Elin kände igen sig överallt och filmade och tog kort. 
 
 

Bussturen avslutades på Centralstationen i New York, wow så mäktigt och fint. 

 
 
På vägen hem till hotellet var det dags att köpa den väskan som Elin sparat till länge. Först stötte vi på lite kändisar, Benjamin och Bianca Ingrosso som också var i NY med mamma Pernilla.
 
 
Henri Bendel så var en vit skönhet i sikte som hon tittat på länge. Rabatt dagen till ära också, så det blev lite bättre pris. 
 
Sedan var det inte långt hem till hotellet för lite vila och mer äventyr, det tar vi i nästa inlägg 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Gossip girl tour i New York”

  1. Hur lyckas ni spara pengar till era resor, andra drömmar och projekt? Jag tycker ju att du handlar en hel del, unnar dig behandlingar, äter och dricker gott m.m….. Var sparar man in? 🙂 Härlig resa ni gjort!

    1. Hej, min man sparar i aktier, säljer och köper så denna gång var den han som betalade halva resan, resten betalade jag och sedan fick vi flygbiljetterna av barncancerfonden. Jag tjänar ju ganska bra på mitt företag så jag kan lägga undan till projekt.. det funkar, sedan får man ju spara igen för nu är det tomt i reskassan. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *