Shoppa du något i New York?

 
 
 
Fick frågan om jag shoppade något i New York och svaret är nej. Inte en enda sak. Alla pengar jag hade med mig gick till mat och upplevelser. Den gata som jag gillade mest för shopping var den gatan som låg nära oss Fifth Ave, upp mot Central park. Här fanns tex. Hollister där sonen handlade för 70% och Elin köpte sin väska. Jag handlade däremot en del innan jag åkte som tex. ouftiten på bilden. Ska man handla i New York ska man åka ut till någon outlet men det ville inte vi lägga tiden på. 
 
Nej nu har jag varit inne och jobbat, nu ut en stund igen och trimma gräset
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Shoppa du något i New York?”

  1. Hej ! Tycker skorna är väldigt snygga ! Är de sköna ? Vissa kilklacksskor är lite klumpiga…Tack för en fin blogg !! //Jessica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *