Potatis i pallkrage

 
Idag blir det nog en latdag här, det regnar och jag är seg. Hade närmsta grannarna och vänner på lite drinkar igår 🙂 och så barnen har haft vänner både två. Så smidigt nu när båda barnen har dubbelsängar. 
 
I det gamla skåpet som stått i vår skola och som hönsen har haft som rede blev det potatis. Istället för att elda upp skåpet så fyllde jag det med jord. Nu blir det egen potatis och så har jag satt krasse som ska klättra upp på min gamla julgran. 
 
 
 
 
Jag har sagt det förr, jag gillar när det är lite gamalt, slitet och skavt i trädgården. Älskar potager och allt inte är perfekt. 
 
 
Utanför köksträdgården går fåren. De kommer hit en sväng på kvällen när de är på väg hem till bondens hus. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Potatis i pallkrage”

  1. Så häftigt med potatis i pallkragar…är lite sen med min precis kommit på att jag vill ha det…så i helgen fixa dem….får göra ett prov år och komma igen nästa ….Ha en bra helg…Lena i Färjestaden

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *