Det växer i pallkragarna

 
Ärenden för mig idag, kör en runda med min lista och bockar av allt jag vill få gjort. Har ni sett mina pallkragar, det växer. Har gjort lite täckodling med ansilage så jag slipper allt för mycket ogräs och sedan har jag blandat grönsaker med blommor för det tycker jag är vackrast. Lite hejsan hoppsan som passar mig 🙂 Ska bli spännande att se hur det blir framöver.
 
 
Hur går det för era odlingar?
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det växer i pallkragarna”

  1. Så härligt! 🌱🌱 Ser fint ut!
    Jag tycker det går lite trögt för min odling. Kan ha satt de lite sent kanske.. ock så har jag sett att det är lite långt mellan raderna, hade kunnat trycka ihop de lite till. Men jag lär mig .. 😄 Ha en fin söndag! 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *