Sjukstuga och tratt på katten

 
 
Findus får inte gå ut och har tratt för stygnen och Elin har fått feber så här är sjukstuga. Man får inte ha över 38.5 i en cancerbehandling, Elin har 38 på morgonen. Har ringt sjukhuset och vi får avvakta och ta bort mediciner några dagar. Vi är så tacksamma att hon fortfarande får gå klart sin behandling på barn fast hon fyllt 18. Då har man support och hjälp dygnet runt, så ser tyvärr inte ut för vuxna som måste åka in genom akuten.
 
 
Vår älskade katt är missnöjd med att inte få gå ut, men stygnen är jättefina och det har torkat bra och jag ska börja gå med honom sele snart. Får skaffa en imorgon för jag har ingen för vuxenkatt hemma. Annars tänkte städa i min walk in closet eller garderoben där jag har sänglinne. Passar på att ta hand om tiden och pyssla här inne. Mannen har haft sin fest med jobbet och det blev så bra, tacksam att det gick att genomföra.
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 ………………………….
 
Mer om Findus kan du läsa här om du srollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sjukstuga och tratt på katten”

  1. Hej! Jag heter Emma och är 24 år och har läst din blogg i säkert 3-4 år och har alltid älskat den. Är så härligt inspirerande med vackra foton, fina miljöer, inredning och vackra kläder. En genuin och mysig blogg om det verkliga livet. Skulle vara så kul om du någon gång kunde göra ett inlägg om hur dit liv var i min ålder? Du kanske har skrivit om det någon gång men jag missat det. Har du alltid varit intresserad av inredning/trädgård? Eller har du haft helt andra intressen? Ha en fin dag 🙂 kram Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *