Bara gör det

Det bästa när Elin inte mår så bra är att aktivera sig, att göra saker och få dagen att gå. Idag är lite bättre också så jag har städat min lilla walk in closet, målat bord och nu ska jag iväg och träna.
Det går inte att tänka så mycket utan att aktivera sig och ”bara göra det” är det som gör att man mår bra och känner sig glad även om Elin tvingas vara sjuk så mycket. Nu hoppas vi vänder och jag drar på x-fit. Kommer få träningsvärk som heter duga. Kalle har börjat med bardisken som ska vara nere i vinkällaren, ja ni ska få se vad han har hittat på snart.
Ha det bra!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Bara gör det”

  1. Tänkte på vinkällaren härom dagen och undrade hur det gått med den. Ser fram emot att få se hur det blir där! Är supernyfiken!! 🍷🍾😜

  2. Vad fint det blev bland kläderna! Att aktivera sig och göra såna där saker är nåt jag längtar ENORMT efter just nu. Har tappat all energi. Inte tränat på 2 månader (inte hänt på åratal!) och så på fet såstukade jag handleden för två veckor sedan i en cykelvurpa, alltså det går knappt att göra någonting… Men så tänker jag ok, jag kan läsa böcker. Jag kan chilla. Jag kan acceptera. Och tänker på att för en månad sedan var allt kaos, men nu är allt ändå rätt bra för min grabb som gjort en stor operation men förhoppningsvis kan gå vidare utan stor påverkan på livet. Lotta, dina inlägg just nu ger mycket styrka till att gå vidare. Det jag just nu själv inte alls orkar blogga om. Kram från Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *