Att göra det bästa med tiden

Igår bakade jag bullar när regnet öste ner. Det smattrar så härligt på plåttaket när det regnar och så försöker jag göra det bästa med tiden. Jag gillar regn, det är alltid mer lugn och ro dessa dagar och ute i köksträdgården behövs det regn .
Elin har blivit sjuk nu och fått feber men tabletter funkar. De trycker ner benmärgen med så mycket cytostatikatabletter för att inte få om cancern och då blir vita blodkroppar låga och hon har lätt att få virus och infektioner. Så är läget just nu. Bara att göra det bästa med tiden. Så igår bakade jag och idag har jag fixat tvättstugan. Vill vara här hemma när hon är sjuk och finnas där som mamma. Blir febern för hög måste vi till sjukhuset.
Kalle har fest i skolan. Så himla roligt för honom. Jag har tjatat så många gånger att han ska ta tag i fester osv och nu har äntligen gjort det. Jag har massor av tjejkompisar som jag träffar hela tiden och det ger mig så mycket energi. Sol och fint väder fick de idag och nästan alla ska sova över i gamla skolan.
Philip och hans kompis har jag skickat till stan på Bug ridern och ska köpa mat till oss, ikväll blir det hämtmat.

Hoppas ni har fint väder och sol på er och att ni får njuta av ledighet

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att göra det bästa med tiden”

  1. Men gud så gott med bullar, får snart själv ta tag i bullbak. Ska det vara sånt här tråkigt väder hemma hos mig så skulle det sitta fint med bullar.
    Här har vi ingen sol, utan grått, kvavt och lite regn.
    Ha en mysig lördagskväll!

  2. Så mysiga bak-bilder! Imorgon ska jag baka en andra omgång piroger till vår lilla killes 4-årskalas på tisdag. Hoppas Elin mår bättre nu. Stor kram!

  3. Alltså vilket otroligt mysigt och fint hem ni har! Ser sådär sommarstuge-gulligt ut, köket iallafall 🙂 Hoppas bullarna var lika goda som de ser ut <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *