En sida klart och övningskört

 
 
Idag har vi inte hunnit så mycket och så har det varit så varmt så vi har tagit lite lugnt. En sida av poolen är nu klar med regelverk och imorgon ska vi börja med den mer lite lätta sidan. Ikväll har jag och Elin varit ute och kört bil, det gick jättebra. Nu måste vi kämpa på med körkortet, Elin har varit lite rädd så nu ska vi jobba på att släppa rädslan och övervinna den så att vi kan börja köra på vägen och sätta henne i körskola. Nästa år behöver hon sommarjobba och då vore det bra att körkort också. 
 
Hoppas ni mår bra, fina läsare
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”En sida klart och övningskört”

  1. Så fin trappen blev, verkligen.
    Att övningsköra med sina barn är en spännande tid. Känner igen rädslan då jag själv skulle börja övningsköra, hu så läskigt det kändes. Det var tur att jag hade dem som pushade, annars hade jag nog dragit ut på det.
    Ha en bra dag, kram!

  2. Så fint det ser ut! Och att övningsköra, minns själv när jag gjorde det. Hade som tur med min pappa som var väldigt lugn och pedagogisk och som peppade mig!

  3. Spännande – häftigt att få se hur man bygger poolen i verkligheten… Och vad härligt när det är klart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *