En dag för oss

Mycket vattning varje dag
Kalle vill sova länge på morgonen och jag vaknar ofta runt 8 så då är det ofta jobb för mig. Bloggen tar aldrig semester och mina agenter säljer bilder året runt. Det brukar bli en skön stund vid datorn med en kaffe och sedan går jag ut i trädgården.
Philip plockat hjortron
Igår grillade vi två gånger
Lägger in saltgurka varje dag, får massor gurka nu
Det är skillnad att jobba här hemma med huset och bloggen nu när barnen är stora. De sover väldigt lääänge och sköter sig själva. Vi brukar äta ihop, fast inte frukost. Philip försöker tjäna pengar varje dag och hittar på saker och igår plockade han hjortron och blåbär som jag köpte. Det är ofta kompisar här i huset och de åker och far som de vill men vi fixar mat.
På kvällarna brukar vi duscha av oss och byta till något snyggare kläder så man inte går i arbetskläder hela dagarna. Jag har inte tränat sista tiden men att bygga känns i kroppen, det är träning varje dag att lyfta reglar. Att göra en sak i taget är väldigt skönt och att veta att nu är det bara detta som gäller. Inte flaxa runt överallt och hinna en massa annat. Det ger avkoppling, jag klarade aldrig av det förr, men nu går det bra. Kalle njuter nog mest av det, han tycker mest om att bara vara hemma. Förr avbröt jag honom för att åka på utflykter när vi planerat att bygga men då var jag och barnen rastlösa för då fick jag ta hand mer om dem när han jobbade.
Nej nu ska jag ut en sväng och fundera lite mer igen hur vi ska inreda altanen och så fundera på möbler. Ett bord och sex stolar ska det bli också.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En dag för oss”

  1. Det är så inspirerande att följa ert bygge! Har ingen pool men det finns ju annat att bygga 😊 när man bor i hus. Trevlig sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *