Nu är vi en bit på väg

 
 
Godkväll i stugorna , blev lite fler bilder på hur långt vi hunnit. Tre regelverk är fastsatta och av totalt 10 st. Det ska bli en till på den här sidan av poolen innan vi sätter igång med den andra sidan. Imorgon måste vi köpa fler plattor och några plintar och så fick vi tips att använda markduk, det är kanske är bäst. Har inte använt det på tidigare altaner men lika bra att göra allt ordentligt. Längst bort blir det själva delen med utedusch och avskärmning för att kunna klä om med lite krokar för handdukar m.m Kalle och jag gör allt själva och det går jättebra. 
 
 
 
Nej nu är det dags att lägga sig, orkade vara uppe lite längre idag för jag tog en kaffe sent 🙂 Nu dags att sova snart…
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nu är vi en bit på väg”

  1. Hej Lotta. Du behöver inte markduk. Markduken används som markavskiljar av jord, grus och singel. Under ett trallgolv händer det inget med dessa ytskikt. De kommer att ligga stilla åtminstone mycket lång tid framöver. Är det för att de menar att det ska förhindra ogräs så är det ett försäljningsknep. Den vanliga svarta fiberduken hindrar inte ogräs och under ett trallgolv kan inget ogräs växa ändå. Vi har själv ganska stora tralldäck och aldrig använd någon duk. Vi driver en byggfirma på Österlen och har mycket erfarenhet och själv har jag jobbat 25 år på XL Bygg. Vill inte lägga mig i, men vill bara skriva ändå eftersom jag tycker att det är en onödig kostnad. Du behöver inte publicera min kommentar, då jag ju inte vill framstå som en besserwisser. Det är bara i välmening. Kram Annika p.s det blir jättefint!!

    1. Stort tack för du skrev, det här sa min man också och våra plankor ska ligga tätt och gräset brukar dö. Då skiter vi markduk 😄 Tack för du skrev. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *