Att ha det så himla bra

Idag har vi haft en perfekt dag hemma, det enda var väl att vi gick upp tidigt för vi skulle få städat men så tacksam att kunna få hjälp och å andra sidan kom vi igång tidigt och nu är tre regelverk på plats och förankrade. Jag har så himla mycket jag skulle kunna visa er och blogga om men det är så svårt att ta tiden när alla är lediga och har semester. Det är så skönt att bara vara tillsammans. Det är ju så vackert ute nu och tacksamt att fota.
Ikväll har jag fotat bilder till företag, ni ska få se några av dem på bloggen här om några dagar. Ska tipsa er om massagetvålar, så så himla härliga och luktar underbart. Återkommer om det. Har även ett jobb att fota ljus nu till ett annat  företag nu när det snart är Formex. Så måste jag berätta om lyktan Elin designat och en massa annat, men det är sommar och jag vill bara ha det bra och inte sitta så mycket vid datorn.
Vi jobbar med vår altan, äter gott, ikväll åkte Kalle iväg en sväng och jag jobbade. Sedan blev det grillat på kvällen igen. Ska visa lite mer bilder imorgon hur vi ligger till, det blir så bra.
Vill bara titta in och säga hej och säga att det händer så mycket här hemma men jag hinner inte visa er allt. Snart är barnen i skolan igen och mannen på jobbet och då har jag bara er. Hoppas kunna fota några reportage i höst igen. Mår så himla bra nu och har det så bra.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Att ha det så himla bra”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *