Orangeri och köksträdgård

 

Bra byggväder ute idag och vi ska fortsätta bygga regelverket och förankra det på rätt ställe. Vi diskuterar planket som vi ska bygga vid poolen. Hur ska det se ut? Vi vill ha det grovt och att det ska vara snyggt också men rejäla stolpar som Kalle ska klä in själv med lock osv. Måste planera mycket så man har det klart när man kör igång. 

 
En bild från orangeriet, vi är så glada för vårt lilla hus. Kalle önskade sig ett växthus när han fyllde 40 år, det blev inget men nu har han detta lilla hus istället. Trivs så bra när man är där ute och får gå och vattna.Det kommer tomater där ute nu, flera olika sorter. Snart kan vi skörda palsternacka, kolrot, morötter. Kronärtkocka är på gång också och bönor m.m
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Orangeri och köksträdgård”

  1. Så fint ni har det! Det växer så det knakar även här i Sörmland men för mig är byggväder lika med lätt duggregn. Under den här totta försommaren har de flesta dagar gått åt till att dra bevattning och stängsla. Ha en fortsatt bra sommar.

  2. Härlig trädgård du har! Jag läser alltid dina inlägg och njuter av att se vad du pysslar med och ibland knycker jag idéer av dig! Ibland får du mig att tänka i rätt banor när du skriver om det jobbiga i er familj(min man har cancer) och det känns bra att få lite pepp, trots att vi inte känner varandra. Imorgon åker vi på ett par dagar i Linköping och då undrar jag om du har några bra tips på saker att göra o ställen att besöka/äta/fika på?! Tack o ha en god sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *