Silverpäron och ett litet hus.

 
Nu har vi fått ner ett silverpäron i marken och imorgon fortsätter vi. Vi har bara jobbat halva dagen och köpt lyse m.m idag och det har varit så varmt så man har inte orkat. Den här fortsätter vi med imorgon. 
 
 
 
Vi har byggt som en planteringslåda i trädäcket. Jag ska köpa lavendel också och sätta runt om och lägga dit lite vackra stenar. 
 
 
 
Bildkälla Folkpool
 
På morgonen när vi satt där ute och drack kaffe sa Kalle att han ville ha litet hus vid poolens slut där man kan förvara poolsaker. Jag känner att vi behöver ett kudd och dynrum, så det har vi bestämt att vi ska bygga. Denna bilden ovan är inspirationsbild för oss. Vårt hus kommer inte bli så här stort, men stora fönster på varsin sida om dörren vill vi ha. Vi har pratat om pergola också på sikt, ja vi får se om vi känner att vi vill ha det. 
 
Vår bastu är full med dynor
 
 
På kvällen var Kalle så sugen på att sätta upp några lysen för att testa hur det blir och lyse i träden är så fint. Min bonuspappa som jobbar lite på sågverket sa att vårt trallvirke har kommit så på måndag hoppas jag att vi får det hemkört och kan börja lägga trallgolvet. Ja det händer lite varje dag och nästa sommar så är nog detta helt färdigt kan jag tänka mig. Nästa sommar ska vi inte ha några stora projekt, då blir det nog resa igen och så hålla på mindre grejer. Nu ska jag krypa till sängs. Godnatt fina bloggläsare. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Silverpäron och ett litet hus.”

  1. Det blir så fint hos er Lotta och jag blir så glad varje gång jag kikar in hos dig! Det finns ett sådant driv hos er och en sådan värme i din blogg och ditt sätt att skriva. Älskar det! Jag är världshistoriens kanske sämsta på att kommentera och ge feedback till bloggare men ska verkligen försöka att bli bättre på det. Vart ju vad glad man blir och hur viktigt det är för att man ska känna sig pepp på att fortsätta blogga. Sköt om dig vännen! Kram Helena

    1. Gulle dig Helena 💗Orden kommer från hjärtat och ibland är det bra och ibland dåligt men jag måste bjuda på allt. Orden måste ut. Jag hinner inte heller så ofta kommentera men försöker lägga tiden på att bjuda på inlägg och fina bilder istället. Kram Lotta 😘

  2. Har följt din blogg länge men aldrig lämnat några kommentarer. Men jag blir ständigt så imponerad av din styrka, er relation, ditt ork och din driv samt er förmåga att planera på lång sikt och fokusera på de projekt ni tar er an. Totala motsatsen till mig och min familj men skulle så gärna vilja komma iaf ett steg i den riktningen men känner mig totalt vilsen. Under den här sommaren har det känts värre än någonsin. Var ska man börja liksom??? Varma kramar ❤️

  3. Alltså det blir så fint så klockorna stannar!!! Ni är grymma! Kram 💗

    Jag satsar på en hälsoresa/måbra-resa till våren istället för hösten. Hoppas våra resplaner kan korsas igen 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *