Vad har hänt idag?

Ni som följer mig på instagram vet att jag var i blomsteraffären på morgonen och köpte rosor. Buskrosor som ska vara vid planket skulle inhandlas. Även om inte planket blir av i år så är det trevligt om rosorna hinner rota sig innan det blir kyla och kallt. Rosorna som ska vara vid planket heter clair tm renaissance, de tyckte jag var fina och blir ca 1 meter höga. Det blir 7 st där vid planket.
Ros Jazz
Ros Austin Abraham Darby
Sedan blev det två extra rosor till stora rabatten för det är fortfarande mycket hål där som behöver fyllas ut och jag tycker det är så fint med rosor. Sedan är det ju så här….att det kommer inte att växa något om man inte planterar och det brukar jag ofta tänka på. Jag måste få ner i jorden för det vackra ska komma. Nu har mina perenner börjat bli stora så i höst kan jag dela på dem.
När jag var i trädgården och jobbade så dök en lastbil upp med bordet till bambumöblerna. Å det är så fint! Har alltid velat ha det här stora bordet men inte haft plats men nu fick det flytta hem till oss. Har även köpt nya dynor men mörk tvättbart tyg till solsängerna.
Jag har varit och kikat på bord också, hittade ett som jag tyckte var fint på Rusta men sedan kom en kompis pappa till barnen som är jätteduktig på att snickra och han ska ge mig ett pris på ett plankbord. Det är ingen brådska så vi får se hur vi gör.
Buxbomen har kommit i jorden. Lite mer jord, markduk och dekorationssten ska det bli.
Sedan har jag delat på lavendeln som jag haft i kruka och satt under silverpäronet. Har även lagt markduk och dekorationssten. Blir snyggt till trallen sedan och på kvällen när det lyser.
Ikväll har min bästa vän och hennes barn varit här på grillat och jag är inte så trött ( brukar somna tidigt ) Vi har varit på promenad och ätit gott. Imorgon kommer svärmor och svärfar på brunch och så ska vi börja lägga trallen. Det ska bli så himla skoj. Nu blir det kvällsjobb för mig.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Vad har hänt idag?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *