Tjohooo äntligen klar

 
 
Tjohoo äntligen är jag klar med det som var mest akut på kontoret, nu kan jag redigera bilder i jobbet igen och det blir så bra. Gamla datorn tömd och det nya uppdaterat med allt jag behöver och nu ska jag fortsätta uppdatera min utrustning. Den här veckan har det gått jättebra, 8 st reportage sålda till Norge och Tyskland så nu ska jag ta sovmorgon.
 
Idag ska mina nya springskor testas och så ska jag nog baka lite nytt bröd som jag inte hunnit med. LIte bilder ska fotas osv. Hur ser din fredag ut? Ha det bra!
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Tjohooo äntligen klar”

 1. Jag blir väldigt nyfiken när du skriver om dina reportage. Vad innebär detta? Hittar du på en ide som din manager sedan säljer in hos olika tidningar i Europa eller hur fungerar det? Om du har ett inlägg om detta få du gärna länka det om inte så hade varit väldigt roligt om du velat skriva ett inlägg om det 🙂

  Köpte även tulpaner igår då jag blev så sugen efter att ha tittat på dina bilder ;D

  1. Hej, jag åker till människor och fotar deras hem/trädgård som vill vara med i tidningar sedan säljer mina agenter dessa och så tar jag hjälp av skribenter som skriver. I Sverige kräver alla tidningar att man ska skriva dåliga avtal så jag kan inte sälja själv men då gör mina agenter det istället. 50 % av inkomsten tar de och så ska skribenten ha betalt men jag klarar det för jag lever ju på bloggen också . Kram Lotta

 2. Hej!

  Tack för tipset Dixi och Lotta, för tulpaner måste jag också köpa i dag. In med lite fina färger som piggar upp. I dag efter jobbet så blir det promenad med en efterlängtad vän som jag ser fram emot så mycket! Kanske ska köpa tulpaner till henne med? Och tack för tips med hembakat bröd. Bakade dina tekakor till barnen förra helgen samt skickade iväg några till sambons morfar och alla tyckte de var jättegoda! Så saftiga även efter de varit frysta. Tack för tipset! Blir ytterligare ett brödbak i helgen men den lilla (13 år!) efterlyste lite grövre bröd så det ska jag försöka ge mig på.
  Tack för all inspiration du ger mig och alla andra genom din blogg. Det är guld värt ska du veta!

  Önskar en riktigt trevlig helg!

  Med vänlig hälsning: Jessica

 3. Min fredag:började med att passa lillebror,som sov ute i vagn (jag läste GP) medans Mamman hämtade mellanbror på dagis!Hem för att äta frukost och bädda!Nu på väg till centralorten för lite inköp och sedan vattengympa (veckans härliga)!Sen hem och fira fredagskväll med maken!!
  Ha en fin helg!!
  Kram Lena

 4. Hej! Är så nyfiken på hur man går till väga om man vill börja sälja bilder? Du skrev ett sånt fint inlägg om hur man börjar som egen företagare och allt med bloggen och det här, men efter jag läst det har jag bara kunnat tänka på hur gick det till när du började sälja dina bilder?
  Ha en fin dag!

  1. Hej, du sätter ihop bilder i en pdf när du gör reportage och mailar tidningar , annars kontaktar företag mig. Så enkelt är det , men sälja reportage i Sverige idag funkar inte för alla avtal där de vill ha rätten till dina bilder över tid så det vägrar jag skriva på. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *