Asics kayano och en springtur

Idag har jag fyllt mitt liv med några av de sakerna som jag tycker väldigt mycket om. Jag började dagen med att gå upp en stund och vara med ungarna innan de åkte till skolan, sedan kollade jag av alla sociala medier och mailen och sedan somnade om och vaknade inte förrän 11. Hej och hå men det var så skönt! Älskar att känna mig utvilad och när jag varit låg och sjuk så har jag också sovit sämre.
Det blev lunch sent, men sedan bytte jag om till träningskläder och kom ut på en kortare springrunda. Halleluja moment när solen lyser och man får en stund med sig själv. Blir så lycklig av att springa även om det är tungt att komma igång. Bara gör det säger min hjärna, känn inte efter utan bara ut och sedan får man belöningen med att känna sig pigg och lycklig.
Sedan hade jag tänkt att baka, men det var så fint väder så jag passade på att städa i trädgården och vara ute med mina djur en stund istället. Att bara få den där tiden är så skönt just när solen lyser. Det ger mig massor av energi att sedan sätta mig och jobba. Att styra sin tid är det bästa med detta jobb. Nu har jag plockat ordning i huset så nu ska sitta vid datorn lite här igen innan vi ska planera för middag och ikväll ska jag hämta sonen som är på stan, bio och middag med sina kompisar. Så en väldigt skön och bra dag, och åka till Stockholm det får jag ju göra nästa vecka.
Ja och skorna då, de är så så sköna, vilken skillnad det blev mot de gamla som gjort sitt. Vad man ska ha för skor när man springer är ju lite olika. Jag gick till en butik första gången när jag skulle köpa löparskor och de gjorde olika mätningar på mina fötter och kom fram till att dessa Asics Kayano passar mig. Så nu är jag inne på skor nummer 3 och dessa får man köpa en storlek större än vad man brukar ha för de är små i storlekarna.Jag använder dem ca 3-4 gånger i veckan och de är värt varje krona att springa i sköna skor även om de kostar lite
 Ha en fin fredag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Asics kayano och en springtur”

  1. Himmel vad härligt det ser ut. Det där att komma ut o röra på sig. Känt mig instängd hela hösten o vintern pga av den konstiga väderleken vi haft här uppe i norr. Milt men med en fruktansvärd is både på gården och vägarna. Och har man ramlat och skadat sig ordentligt som jag gjort blir man väldigt försiktig efter det. Ser att ni har bar mark runt omkring? Längtar också efter det. Och S O L E N!
    Har nyss kommit hem efter att ha följt med mannen på en jobbresa så nu väntar fredagsmys 🙂
    Ha en fin fredag vännen och kram <3

  2. Härligt med ny löparskor . Det lägger jag lite extra pengar på viktigt. Har ont i mitt knä inge kul när man är löparnörd, fick två sprutor igår, hoppas det ger med sig. Jag går ju promenader nu trots värk, all rörelse är bra anser jag ( jag gå lite längre än läkarordination ) jag känner ju min kropp bäst. Ha en trevlig helg 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *