Göra egen tapas

Nu jäser brödet i köket och det ska bli rågbullar, tipsar er senare om recept om de blir bra. Idag ska jag vara ute i trädgården, elda lite ris och ta bort julbelysning m.m. Solen lyser och det ska bli så skönt att vara ute och jobba med kroppen. Hade tänkt att åka till stan och köpa byxor till sonen men det är bättre en vardag.
Igår åt vi tapas och det är min man mest som fixat så jag kan inga recept men jag kan visa vad vi åt. Vi tog det vi hade hemma.
Det blev egna grillspett med kyckling och bacon.
Så blev det tomat och mozarella med basilika.
Egen aioli med majonäs och vitlök.
Dadlar med bacon som varit i ugnen.
Köttbullar som han lagt i en tomatröra som stått på spisen i flera timmar och så lite annat som päron, kex och ostar. Det blev en toppenmåltid.
Nu är det bäst att baka ut rågbullarna och så måste jag klappa mig själv på axeln som vågat fota med blixt efter snart 9 år med blogg…hi.hi 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Göra egen tapas”

  1. Det ser gott ut och bilderna är bra med blixt, jag känner igen mig, när det gäller att ta bilder med blixt. Har köpt blixt, men använder den inte i den om sträckningen som jag borde…..är lite för feg, ska försöka att bättra mig på den fronten.
    Jag önskar dig en riktigt skön helg. Kraaam/Ingela
    lantlivpaliljegarden

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *