En bild från 2011

 
 
Jobbar med mina bilder som jag inte gjort på väldigt länge, flyttar över, rensar och säkerhetskopierar. Skulle kunna sitta här en vecka tror jag 🙂 Har nog nästan fotat varje dag sedan jag började blogga och i sommar blir det 9 år så det finns lite bilder. 
 
Hittar så många bilder på mig vid olika tidpunkter och de får mig att minnas allt jag har gjort och gått igenom. De här bilderna visar också på förändringar, både bakåt och framåt precis som livet är. Sedan tänker jag att själen är densamma men att självförtroendet förändrats. Den här bilden är från vintern innan jag började träna och äta lchf, det är aldrig försent att förändras mot den riktning man vill. Jag är glad att jag fann en hälsosammre livsstil för det passar mig och den jag vill vara just nu. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En bild från 2011”

  1. Hej,

    Kan du vid tillfälle berätta lite om vad du vanligtvis äter när du följer en LCHF diet? Det skulle vara jätteintressant. Jag måste också lägga om och bli lite nyttigare men är inte så vidare förtjust i tanken att äta massor av rött kött.

    Ha en fin dag!

    Kram, Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *