Idag vaknade jag med energi och glädje

 
Porslin Greengate
 
Idag vaknade jag med energi och glädje igen och har en heldag vid datorn. Yes vad skönt. Bye, bye lingonveckan som min man kallar det 🙂 
 
Nu blir jag i alla fall sugen på att åka till Formex men jag ska till Stockholm nästa vecka så vi får se hur det blir. Jag är urkass på möten och knyta kontakter i sociala stora sammanhang eller åka till Stockholm. Har skaffat mig ett stort kontaktnät genom bloggen och mina reportage men åker aldrig i stort sett på stora event. Blir bjuden på massor dagligen, men tackar nej till i stort sett allt. 
 
 
Skulle verkligen behöva flera dagar i Stockholm och bara gå på möten, men jag tycker det mesta går att ta på mailen så får man vara hemma på landet istället. Just nu älskar jag vara hemma. Jag jobbar på att bli mer social igen 🙂
 
Så en heldag vid datorn och planera våren och fixa allt på kontoret så jag är redo för ett nytt år med utveckling. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Idag vaknade jag med energi och glädje”

  1. Det är tyvärr det negativa när man jobbar med sociala medier att man inte får det sociala på samma sätt som man får på många andra arbetsplatser. Det kan vara både positivt som negativt.

    1. Ja precis så är det, man behöver komma ut och samtidigt är det skönt att vara hemma. Jag brukar lyssna på hjärta och hjärna och göra det som känns rätt. Då brukar det bli bra. Just nu vill jag fixa på kontoret. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *