Byxdress och må skit vid mens

 
Det blev inget inlägg på morgonen idag för jag har haft så lite tid att sitta vid datorn, men nu äntligen så får jag flera dagar hemma och får komma ifatt. Hade tänkt jag skulle åka till Formex på fredag men jag klarar nog inte det. Jag längtar bara efter att få flera dagar hemma och få fixa ordning allt på kontoret och få lite flyt i mitt arbetsflöde. Har så svårt för mycket folk och rörelse och varit lite känsligare några dagar nu igen och längtar bara efter att vara hemma och jobba undan.
 
 
Jag känner mig heller inte så fin och pepp som på de här bilderna. Har fått min mens och det betyder vakna inatt och nästan få migrän. Hann stoppa det tack och lov med tabletter. Mår skit några dagar vid mens och sedan vänder det och en sån dag är idag. Jag är ju ganska positiv annars , men just dessa dagar påverkar mig och humöret och som ni vet delar jag livet som det är just nu och berättar för er. Ni får vara med på allt 🙂
 
 
 
 
Häromdagen så provade jag min snygga byxdress som jag ska ha på finare fester framöver, såg tips hos Matplasten och så lite glittriga örhängen till det som jag haft ett tag. Men nu blir det myskläder några dagar och det ska bli så skönt.
 
Jag har tagit bort mitt hairtalk nu , håret hade gjort sitt och jag har haft det så länge men vi ska till Stockholm nästa vecka och Elin ska sitta hårmodell för dem och få sitt hår som hon har längtat efter så länge och då kanske de hinner fixa mitt med. Vi får se. Men nu som sagt nu blir jag hemma några dagar och ska komma ifatt. Har en lååååång lista som jag behöver ta tag i och skjutet på länge. Först tömma gamla datorn och sedan komma vidare. 
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Byxdress och må skit vid mens”

 1. Vad snygg du är i byxdressen och med örhängena!!! Men du är snygg- söt i allt du visar!!!
  Det går inte att komma ifrån att alla vill se bra ut….. Själv har jag avslutat en lång cytostatikabehandling och strålas för tillfället pga en aggressiv cancer. 10 år hormonell behandling på detta, vilken är det värsta…. Får så mycket biverkningar som är värre än de jag fick av cytostatikabehandling…..
  Mitt hår är lite på gång- så skoj!!!! Sitter hairwere fast med hjälp av hårextensions eller är det som en peruk???? Har huvudbry över mitt hår….. Saknar mitt långa…
  Önskar Elin lycka till med sin frilla!!! Hoppas vi får se bilder och få en förklaring på hur det fungerar med hairware och hairtalks! Om Elin vill visa förstås!!!
  Kram Maria

  1. Hej, fy så tråkigt med allt du fått vara med om, men underbart att du kämpat och finns här. Det betyder ju allt!! Vägen är krokig efter cancer och utseendet betyder ju så mycket. Hairtalk är det långa håret som man sätter på och hairware är som en hätta man sätter upptill för den som inte har så mycket hår och passar just dem som haft cancer eller har andra sjukdomar. Kolla in hairtals sida. Man får ju bidrag för hår men i Linköping finns tyvärr ingen frisör som är anslutna som har hairtalk. Om du kollar denna sidan så skrev jag om detta förra gången Elin fick detta http://mittlivpalandet.se/2016/june/hairtalk-och-hairware.html Kram Lotta och Lycka till

 2. Lotta!!!!
  Jag tycker alltid du ser så fräsch och snygg ut på alla dina selfiebilder!
  Å jag avundas dig ändå… För ajg ahr inte mens och det är liksom lite konstigt och har ju inte haft det på snart tio år 🙁
  Jag vet att för många låter det som en dröm, men för mig känns det mest sorgligt. Lider mest av en massa konstiga hormonella besvär som jag liksom inte kan förklara…
  Ja, ska ju snart till läkaren i Sth för kontrolll och sen gyn på hemmaplan och jag vet ju att det är en biverkning av allt som varit.
  Vet att det är ett enormt känsligt ämne, men hur är det för Elin och hennes fertilitet efter alla behandlingar?
  Förlåt min burdusa fråga… hoppas det är ok <3
  Kraaaam Anna

 3. Du är jättefin Lotta ! Men jag personligen har svårt för ena sidan ärmlös , hade något linkande för tio år sedan :)) en vanesak kanske. Sen går jag sällan på så fina fester :)) ( Ut och motionera nu när du mår lågt , det hjälper . Kram

 4. Fint Lotta, att du känner efter och gör son känns mest rätt för dig, det är styrka.
  Nu vänder jag mig till Maria ovan som kommenterade om biverkningar. Jag är inne på år 5 snart med hormoniell behandling. Det är ups-and-downs. I höst har det inte varit bra alls med sömnlöshet o annat, så har precis börjat äta antidepressiv medicin i låg dos som kan hjälpa. Kommer skriva mer på min blogg snart, om du är nyfiken. Man letar ju alltid alternativ i måendet. Kram Milla

 5. Härligt att du bjuder på allt! Älskar byxdressen, är nästan lika lång (kort) som du, bara ynka 1 cm längre… Har de senaste 9 månaderna tappat 47 kg och har 5 kvar till min målvikt, tänkte unnan mig något riktigt fint i klädväg, fastnade för byxdressen direkt, får jag fråga vad du har för storlek? Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *