Ny lampa till hallen

Nu har jag fart runt på en massa grejer i flera dagar, jag tycker det är så roligt att träffa människor igen åtminstone när man själv får välja. Igår var jag på en rolig 40 år fest och det är jag så glad för att jag orkar gå på nu.
Något annat som jag är glad för är att jag hittat lampor som jag letat efter. För några år sedan köpte jag flera stycken tine k lampor som jag fortfarande är så förtjust i. Sedan slutade de att sälja dessa lampfötter och jag har letat efter liknande och nu äntligen hittade jag dessa på Jotex.
Jag gillar den där enkla stilen , men funderar på en annan skärm. Det blev en till hallen och en till sovrummet.
Idag blir det stillsamt här. Har varit hos min bästa vän och hjälpt henne att köra ris nu när vi skaffat släpkärra, men nu blir det inte mer att göra förrän ikväll. Då blir x-fit. Jag ska sitta på ändan och titta på datorn, läsa mail, se på Mandelmanns, beställa lite mer fröer osv.
Ha det fint!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Ny lampa till hallen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *