Mycket nu, men roligt

Nu har det rullat på här så jag hinner knappt blogga, men nu blev det en liten stund innan jag ska iväg igen. Igår var det min födelsedag och mannen kom hem med så fina blommor och överraskning väntade på kvällen.
Först blev det bubbel och sedan hade han ordnat skjuts.
Vi hamnade på ny restaurang i Mjölby Bistro Serrano och där bjöds det på himelsk god mat. Lite rörigt kanske först och vi fick vänta lite men maten var verkligen värd att vänta på. Hit kommer vi gå igen. Mysigt att vara ute och med familjen, älskar det.
(från mobilen)
Sedan idag var vi bjudna med barncancerfoden att åka skidor i Kisa. Det ligger ganska nära oss och är ett litet ställe men det var så kul. Att se Elin åka skidor igen känns fantastiskt. Allt är som förr igen. Hela familjen kan susa ner tillsammans.
Nu mina vänner ska jag snart iväg på tjejfest, det är Lina ,min gamla bloggvän som fyllt 40 år. Ska bli så roligt att träffa några av mina tjejkompisar ikväll. Så nu får ni ha det så bra, nästa vecka får jag bjuda på lite fina bilder igen.
Kram Lotta
s

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Mycket nu, men roligt”

  1. Såg riktigt gott ut! Ska nog ge Mjölby en ny chans, längesen jag var där.. För flera år sen fanns det en liten (& charmig) butik, tror den hette Nu&Då, finns den kvar eller någon liknande butik? Lite retrostuk var det på den, inte så där typiskt loppis eller antikaffärsaktig.. ☺ Kram

  2. Hej! Så fina bilder!
    Örhängena du har på nedersta bilden heter de något speciellt? Hittar nämligen inte dom på hemsidan. De var urfina!
    Mvh Sandra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *