Nutellamuffins

 
När jag vaknade imorse så var jag inte så pepp. Det är lite jobbigt när Elin har ont och fick vara hemma idag, men sedan vände vi dagen och det blev en kanonbra dag!! Jag har varit ute och sått alla frön och Elin har gjort mig sällskap. Trevliga mail har trillat in på jobb och jag har sålt ett reportage till Hem ljuva hem och ett till Hemmets Journal så mycket roligt. Så när jag kom in fixade jag lite fika till barnen. Det är sällan fika här nu för tiden, men dessa slank snabbt ner. 
 
 
 
( Recept från Koka ihop på Nutellamuffins)
 
100 gram smör, 2 st ägg, 2.5 dl strösocker, 2 tsk vaniljsocker, 1.5 tsk bakpulver, 2.5 dl mjöl, 1 msk vatten, 2 dl nutella
 
1. värm ugnen till 200 grader. smält smöret Vispa ägg och socker. Blanda i vaniljsocker,bakpulver och mjölet. Tillsist smöret, rör till en jämn smet. Om smeten känns alldeles för tjock, häll i ca 1 msk vatten. Klicka ut i formarna och grädda i mitten av ugnen 10-12 min
 
2. Nutellafyllning: när muffinsarna är klara låt dom kallna lite. Fyll sedan nutella i en spritspåse och tryck ner i mitten av muffinsarna. Tryck i en klick i varje.
 
Ha en fin kväll! Har fotograferat många bilder som väntar på bloggen framöver
 
Kram Lotta
…………………….
Mer bakning hittar du här om du scrollar neråt
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Nutellamuffins”

  1. Godafton men så goda dom såg ut ! Blev sugen att testa dessa måste man få unna sig eller bjuda sina kära , Så kul att följa dina bestyr med planering av odlingar m m .;))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *