Planteringsbord i orangeriet

Jag glädjer mig så mycket till att vi byggt vårt orangeri och nu kan jag vara där inne och jobba. Här ska skpas många fina bilder och så är det en fröjd att stå där inne och pyssla. Lite lister och målning ska bli färdigt i vår också men nu är det så fullt med växter så det får vänta.
Citronträden trivs så bra och slagit ut massor av nya blommor som luktar ljuvligt.
 Krukor Bergs Potter
Idag skiner solen och jag ska snart gå ut och kolla till våra växter och så hönsen som bor vägg i vägg med orangeriet.
Jag ska ordna mer yta där växterna ska stå och vänta på att gro. Hittade ingen växtbelysning igår som jag tyckte verkade bra så jag väntar med det lite.
Elin är hemma idag för hon har så ont i ryggen efter epiduralsprutan i ryggen. Jag kanske ska ta mig en tur till stan för lite fina kläder hade kommit och så baka något till barnen på alla hjärtans dag. Nästa vecka är det sportlov och då ska jag vara hemma med barnen och vi ska hitta på något skoj tänkte jag.
Ha en fin dag, ta hand om dig lite extra idag, fast det tycker jag man ska göra alla dagar
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Planteringsbord i orangeriet”

  1. Åh! Blir så galet sugen på att börja påta i trädgården..!! Har precis beställt hem årets frökatalog, sen är det dags att börja odla. Som jag längtar!

    Tänkte om du kunde ge lite tips på när det är dags att börja förså.

    Tack Lotta för en underbar & inspirerande blogg! Stor Kram

  2. Så mycket vårkänslor i det här inlägget! Underbart. Det bubblar inombords just idag då vi haft fantastiskt vårväder i Gävle. Sol och flera plusgrader.
    Fortsatt fin alla hjärtans dag! ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *