Lchf pizza

 
 
Igår gjorde min man så himla god pizza. När vi satt åt så frågade jag vem som hade gjort receptet. Åse såklart som är så duktig på recept. Den här måste ni testa. Han tog lite av det som fanns hemma av ost och pålägg. Vi gör sällan speciell lchf recept men nu blev jag lite taggad att testa fler framöver. 
 
Du hittar receptet HÄR
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Lchf pizza”

  1. Ja , många bra recept har Åse, har följt henne i många år och provat olika bak och matrecept . men det mesta kan man ju äta som vanligt när man äter lchf bara men byter ut ris potatis bröd kaffebröd . det brukar fungera bra för min del. Pizza äter jag nästan aldrig men blev lite sugen .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *