Badrummet 6 år

 
Gammal bild 
 
Tänk att det redan gått 6 år sedan vi bestämde oss för att göra om vardagsrummet till badrum. Har inte ångrat det en enda gång fast det kostade en del. Nu när husets värde har höjts så mycket sista åren så är jag glad att vi fixat ordning här hemma. Vi har en del lån men vi amorterar 4000 kr i månaden och det känns himla bra och om huset skulle säljas så skulle det bli över åtminstone en miljon. Tänk när vi flyttade in för 17 år sedan då var det så många som undrade hur det skulle gå för oss och det där stora huset på landet.
 
Jag läste i economista gruppen om människors boendekostnader och jösses så dyrt det är att tex. bo i Stockholm. Vårt boende är inte så dyrt för vi köpte billigt långt ut på landet, men sedan finns det ju alltid massor att göra men det gillar ju vi. 
 
 
Samma hörn innan renovering
 
 
Idag ska jag på massage igen, ska bli så skönt och så lite fotojobb och träffa en gammal arbetskamrat så jobba vid datorn får bli ikväll.
 . 
 
Så då är vi igång igen med en ny dag, nya möjligheter och ny månad 🙂
 
Kram Lotta
 
……………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Badrummet 6 år”

  1. Hej Lotta,
    Menar du att ert hus är värt omkring en miljon! Oj, vad mycket man får för pengarna! I Stockholm får man inte ens en 1:a för dom pengarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *