Rund spegel och bläckfiskljusstake

 
Godmorgon kära vänner. Jag fixade ett litet hörn igår i vardagsrummet. Har kikat på en rund spegel länge och octopus ljusstake. Spegeln är 80 cm och jag ringde till Kanikegården i Mjölby och dagen efter hade de den klar. Vi har satt som klamrar runt som man köper till. Den kostade lika mycket som den gör om man söker på nätet så det blev inte billigare men snabb leverans och trevligt att handla lokalt och så vet man att den är hel när den kommer.
 
 
Så var vi en sväng i Linköping och jag har spanat in lite ljusstakar jag önskat mig ett tag och ska ge mig vid olika tillfällen. Igår betalade jag in restskatten i företaget och när det var klart tyckte jag att en fin bläckfiskljusstake fick bli en present för jag klar med det. Den fanns och Esq i Linköping och även den lilla släckaren. 
 
 
Böcker här och här (adlink) Ljus här ( samarbete) Vas gammal, bord målat arv
 
När jag kom hem hade Kalle slutat tidigt och sovit i flera timmar så han var pigg och alert och så satte vi upp spegeln direkt. 
 
 
Idag ska vi ha gäster och eftersom min kropp kan vara lite långsam vissa dagar när jag varit borta så ska jag ta det lite vackert som min farfar sa. 
 
Ha nu en fin dag!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Rund spegel och bläckfiskljusstake”

  1. Så fint det blev!
    Och vilket klokt uttryck du fått med dig från din farfar, det ska jag också ta med mig så här i stressiga juletider..! Kram till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *