Juldekorationer

 
Fredagar är ju min och Elins dag, vi har lite bilder som ska fotas men vi tar lite ledigt idag och bara umgås och åker iväg och lunchar m.m och tar med oss kameran. Jag ska fixa mina naglar och så finns det en lista med ärenden som jag gärna vill ha gjort. Elin ska ta prover på vårdcentralen.
 
 
 

I helgen ska vi ha lite grannar på middag och det ska bli så trevligt och vi är bortbjudna på glögg till några släktingar som gjort om en lada till festlokal. Tiden ska läggas på att träffa människor och umgås. Är sugen att gå på bio också och se solsidan men det får nog bli nästa vecka.

 
 
Idag visar jag de sista juldekorationerna som jag gjorde häromdagen. Jag kommer åka en gång till och fylla på med blommor lagom till jul och så vill jag fylla borden med färska blommor några dagar före julafton och då brukar jag ta torget i Linköping. 
 
Nej nu önskar jag er en härlig fredag! Att få vara med Elin nu när hon är så pigg är underbart. Hon mår så bra nu och allt känns som förr. Jag ska njuta av den här dagen med henne.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Juldekorationer”

  1. Trevlig Helg! Du fyller mitt liv med massa inspiration till hemmet, trädgården, kläder etc. Fortsätt med dina underbara inlägg, en glädje och även sorg att läsa den, så som livet är- upp åker.
    Njut av dagen med Elin❤️

    Kram Sofia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *