Energin ska räcka under en dag

 
 
Förr behövde jag inte tänka så mycket vad jag gjorde på en dag och kunde bara köra på, men efter Elins leukemi får jag tänka så att min energi räcker under en dag och måste sitta en stund och vila. Intryck, många människor, stora städer eller möte med en människa som jag inte känner så väl är det som tar mest energi för mig. Jag måste koncentrera mig så mycket då. Att ut och jobba hårt med kroppen , pyssla hemma osv påverkar mig ingenting och är bara positivt.
 
 
Idag har jag varit på lite jobb hos Sharpman som öppnat webbutik, kommer visa lite kläder från dem framöver. Massor av fint (samarbete) där och så köpte jag skor till Kalle, Sneaky Steve de gillar han. Sedan var jag och gjorde massa ärenden och storhandlat. Vilken tid det tar att handla men jag är tacksam att jag kan göra det på dagtid. 
 
 
Nu får det bli jobb och slå in några fler paket och ikväll ska jag gå promenad med min bästis. 
 
Ha det fint!
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Energin ska räcka under en dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *