Kanelhus och rabatt på julpynt

 
I ett hus i skogens slut, liten tomte tittar ut 🙂 Ni vet att jag samlat på en hel tomtevärld med Rolf Bergs tomtar va? Vi vann tom pris för tomtevärlden, 5000 kr på Blomsterlandet. Jag älskade gå all in med pyntet när barnen var små och skapa små tomtevärldar precis som man kan göra med kanelhusen. Älskar fortfarande mina tomtar och tomtevärlden ställer Philip upp på hans rum varje år.
Har ni luktat på de här husen någon gång? Doftar jul kan jag lova. Kommer man in i en butik som har dessa så doftar det underbart. Mmmmm, älskar lukter som får en att känna stämningar som tex. julkänsla.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Kanelhus och rabatt på julpynt”

 1. Hej Lotta, för det första vill jag bara tacka för en underbar blogg, fylld av fina bilder på er underbara lantliga miljö. Du har fått mig att vilja ha hönshus, men det blir nog tufft i vårt villaområde. Du bjuder på dig själv och det är många gånger jag både skrattat och gråtit över dina texter.
  Har du besökt Rolf Berg i Torshälla utanför Eskilstuna. Kan tipsa om att det är julmarknad där i helgen och säkert massa fina tomtar på rad ❤️
  Kram Camilla

 2. Vilken fin tomtevärld. Jag älskar att pynta inför jul. Vi brukar alltid göra en liten tomtevärld men har alltid utgått från pepparkakshus. Kanelhus är något nytt för oss. Det ska jag överväga. Kul med något nytt.

 3. Jag kan inte kommentera på förra inlägget så jag skriver här :).

  Fantastiskt att du lyckats så bra!
  Jag läser din blogg varje dag och tycker att du är duktig på att förmedla dig i ord och bild! Jah blir inspirerad!
  Kram

 4. Hej🌟
  Så fint och mysigt🌲
  Jag hörde Mia Parnevik igår på radion , hennes tips inför jul är att koka vatten, kanel, ingefära och apelsin, blir en ljuvlig juldoft under hela december. Mia låter det stå så under hela december, får fylla på emellanåt då det avdunstar ❤

  Kan vara kul att prova.

  Fortsatt trevlig kväll 🌟
  Kram Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *