Nu säger vi godnatt

 
 
Godkväll i stugorna, nu är det snart dags att sova. Jag har kikat lite play ikväll och hade laddat iPaden innan jag åkte och tränade. Kröp i sängen i nattlinnet efter duschen och sett på Wahlgrens värld och Ernst. Jag sitter i stort sett aldrig och tittar på tv:n på dagarna eller kvällarna, jag följer inga serier eller ens nyheter. Det kan tyckas trist för andra men all min tid när jag sitter stil längre stunder så jobbar jag vid datorn. Tv program som jag vill se tar jag på play. 
 
Jag har ju varit så trött vissa kvällar nu efter Elins leukemi behandling är slut, helst om jag varit i stan eller umgåtts med människor så jag lägger mig ofta vid 21 då. Sedan o jag är hemma och pysslar en hel dag blir jag inte alls lika trött för det ger energi och då är jag vaken lite längre. 
 
Men nu säger vi godnatt och tack för idag 🙂
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *