Det är ju så lätt att tro att jag är ju ändå bara hemma

 
Idag ska Elin iväg på flera olika grejer , men nu skjutsar jag henne till stan så får hon klara sig själv och imorgon är det också dags igen för henne att ta prover på de där plåtarna för att se så leukemin inte kommer tillbaka. Det sköter Kalle oftast för han är ändå i stan och på sikt kommer Elin fixa det själv med alla återbesök. Vi får hela tiden se till att dela på saker och att alla hjälps åt och gör det man kan annars skulle det bli för mycket för mig. 
 
 
Det är ju så lätt att tro att jag är ju ändå bara hemma så jag kan göra allt men så funkar det inte. Att fota och blogga och sälja reportage ( 6 st denna månad) tar också tid och bloggen är ett heltidsjobb. Jag har ju ständigt listor på allt som ska göras, hämtas, fotas osv och jag måste se till att jag lägger min tid på jobb under de timmar som solen lyser på vintern. 
 
 
Blommor från torget i Linköping 
 
 

Idag har jag fixardag här hemma och det är ju det bästa jag vet. Jag tycker jättemycket om att kunna vara själv och greja med mina saker. Jag behöver inte träffa folk varje dag och måste ta tag i saker så de blir gjorda. Jag känner att det är dessa dagar jag behöver just nu för att orka vara borta på sociala saker med andra. Nu är det lite bättre med mig, men förra helgen var det inte bra alls. 

 
Ta hand om er och tack ni som läser och vill lyssna på mina tankar
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Det är ju så lätt att tro att jag är ju ändå bara hemma”

 1. Känner igen mig jättemycket i det du skriver om att orka vara med på sociala saker! Så skönt att höra att någon känner samma sak. Mitt nyårsmål är att börja säga nej till vissa saker och att prioritera in mer egentid där man inte gör någonting alls. Det är t.ex. såå skönt att ligga och kolla på film och äta någon god, enkel rätt som man själv slängt ihop. Kram på dig och tack för en toppenblogg! God Jul 🙂 /Elin

 2. Bästa Lotta!!

  Du är helt enorm, jag har följt din blogg varje dag sedan många många år, du är en inspratör.
  Jag ska till Norrköping efter nyår, jag vet ju att du bor i krokarna. Jag vill ut på shopping upplevelse. Vad ska jag uppsöka och shoppa??
  God Jul
  Kram
  Kicki

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *