Julklappar och frost

 
Jag har slagit in lite julklappar på morgonen, nu är jag snart klar. Jag var hos min vän Helena och hennes butik Medmera och hittade så gulligt julpapper. Älskar att slå in söta paket. 
 
 
Vädret idag har ju varit galet vackert. Massor av snö och kallt och solen lyser. 
 
 
Hur har ni det i julbestyren? Nästa vecka blir det inköp av sista blommorna som är viktigt för mig och så ska julmaten köpas. Dagen före julafton är vi hemma och hjälps åt att förbereda maten och städningen har jag lejat bort och de kommer och gör storstädning av hela huset på tisdag och kommer vara här hela dagen. Jag ska försöka lägga min tid på jobb och vara i nuet så mycket jag kan och bara ta hand om de här dagarna. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Julklappar och frost”

  1. Hej Lotta! Jag har tidigare frågat dig om Kerastase-schampot "mot håravfall" och då fick jag en bild av dig på Kerastase specifique bain prevention. Sedan var det ett tag sedan du visade ett inlägg här (som jag ej hittar nu) och jag har bestämt för mig att det hette Kerastase densifique bain densité. Hjälp mig reda ut begreppen..har du använt båda och har någon favorit? TACKSAM svar mitt i julstöket då jag tänkte köpa en julklapp till min tunnhåriga knopp:) Mvh Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *