Efterrätt på julafton

 
 
På julafton ville Philip bjuda på olika efterrätter och sånt är viktigt att uppmuntra. Jag säger aldrig nej till saker när de vill vara i köket, bara det finns grejer hemma eller att jag kan köpa hem så har de fritt fram. När jag var liten så kunde det bli ”skitigt” i köket och så vill jag aldrig tänka. Stökigt och skitigt är jag inte rädd för, jag är mer rädd att de inte ska bli kreativa så här uppmuntrar vi all tid i köket och Philip har fått pappas ådra med matlagning. Han är så duktig och Elin har mammas inspiration för bakning. 
 
 
Det blev skumtomtepannacotta HÄR , chokladmousse HÄR  och Crème brûlée HÄR  (på bilden har vi inte lagt på råsocker och haft brännare ännu) 
 
Jag åt några godisbitar på julafton och efterrätt men sedan var det bra. Inget socker igår för man mår inte bra av det. Idag ska jag istället ta mig i kragen och unna mig lite träning och springa en runda. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Efterrätt på julafton”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *