Julafton på landet 2017

 
Det var våran första julafton hemma och det var himla mysigt samtidigt som det blev lite mer att göra. När vi öppnat julklappar och fixat ordning oss så väntade vi på våra gäster. Jag hade gjort klart det mesta tidigt på morgonen sedan fick Kalle fixa det sista vid spisen. 
 
 
 
Philip tog fram gitarren och spela lite julmusik när vi pysslade i köket med maten.
 
 
 
 
Underbar julklapp från Elin och så fick jag massor av snygga underkläder av Kalle och grejer för att kunna filma bättre och en middag av Philip och lite annat. 
 
 
Massor av mat dukades upp, jag hade satsat på mycket fisk för det tycker jag är gott och man behöver inte bli sådär otäckt mätt på. 
 
 

När gästerna dök upp så kom också en liten hund och jag la undan kameran för att bara vara och inga bilder fotades mer på hela kvällen. Den här två dagarna har jag velat bara vara och sitta och prata med alla utan någon kamera eller telefon och det har varit himla skönt. 

 
Jag är så tacksam och glad och nu har vi kommit hem efter varit och träffat alla på min mans sida. Nu ska jag sätta mig och bara vila i soffan och fortsätta njuta av att alla är lediga hela veckan.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Julafton på landet 2017”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *