Chili och paprika i orangeriet

 
Nu skördar vi massor av grönsaker i orangeriet och i köksträdgården varje dag. Chili och paprika och har tagit sig bra. På spisen kokar jag betor just nu som jag ska ha till min chevreost. 
 
 
Våra tomar har inte pollinerat sig så bra i orangeriet fast vi har skakat på dem och poolinerat dem men de var med om en köldknäpp när strömmen la av en gång så jag tro de blev lite påverkade av det också. Det är första året vi odlar så här och vi lär oss så mycket varje dag.
 
 
Idag ska jag på lite mys och jobb i stan en sväng, tar med mig kameran får ni se hur en dag ser ut för mig. Tog ut mina hairtalk igår också och mitt egna hår har blivit både tjockt och långt. Ska till frissan om några veckor så ska vi fixa ny frisyr. 
 
Ha nu en fin dag
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Chili och paprika i orangeriet”

  1. När satte du chilin?
    Jag satte först omgången i april, men de kom såna underbara sniglar på kalas och jämna skiten med marken.. och så testa jag att peta ner några frön nu i juli bara för skojsskull men de har inte grott ens..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *