Att få tänka klart en tanke

 
Det är dags nu för mina ungar att åka till skolan igen. Den minsta börjar 9:an och man känner verkligen hur fort tiden går och så stora de blivit. Själv är jag 43 år och har många fina och bra år framför mig, jag älskar faktiskt att vara 40+ och de klarar sig själva mer och mer.
 
När jag skjutsat till tåget på morgonen tar jag mitt kaffe i solen och sätter mig en stund i mina egna tankar. Sommaren blev inte riktigt som tänkt oss, cancern kom lite ifatt oss och själv har jag känt mig trött i hjärnan. Inte i kroppen för jag är ganska stark och har inga problem att jobba hårt, utan den är hjärnan som inte klarat så mycket intryck. Det är bättre nu, men jag tänker mig för så jag ska orka med. Elin har haft biverkningar hela sommaren som hon inte ska behöva ha nu. Det blir inte som man tänkt sig, men det kan bli bra ändå. 
 
Jag älskar verkligen att få jobba med mitt här hemma eller vara iväg på jobb som jag får som fotograf och bloggare. När alla andra i familjen är hemma så blir det lite svårare, så dessa dagar nu som kommer och alla är på sitt är guld för mig. Jag känner mig så glad när jag får sitta och dricka mitt kaffe och känna tacksamhet och glädje. Att fylla sin hjärna med glada och postiva tankar och ha den här stunden att få tänka klart i sin ensamhet vad jag ska göra i framtiden. Jag ser verkligen fram emot hösten med glädje, det är min årstid det. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att få tänka klart en tanke”

  1. Augusti till oktober är absolut också min årstid. Älskar att få åka tåg under den årstiden, se alla färger som passerar som man ser genom fönstret. Ljungen som blommar, äpplen, röda vinbär, hallon, blåbär att plocka lite närsomhelst är livskvalite för mig. Att vandra i skogen med en ryggsäck som är packad med kaffe och goda smörgåsar. Däremot är jag inte förtjust i att plocka svamp, bara med någon som är duktig på det.
    Ha en fin kväll.
    Kram
    Anna-Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *