Vi kom till sjukhuset

Det blev snabbt en vända till sjukhuset idag och utredning varför Elin är sjuk. Ultraljud på magen, lungröntgen, EKG osv men man tack lov hittar man inget. Väldigt skönt att man tar denna svullnad och allt annat som inte är bra på allvar men man vet inte vad det beror på. Nu är säkert 7 rör blod på labb också så vi får se vad som händer imorgon. Det är tvära kast när man har sitt barn i en leukemibehandling. Elin har varit dålig från och till hela sommaren och nu har man plockat bort en  medicin och det verkar bli lite bättre med det röda i ansiktet i alla fall. För oss är ju det här vardag, som att vara en dag på jobbet eller nåt. Tänk så man vant sig.
I vilket fall så har jag packat nu och ska till Österlen imorgon, vi siktar på det. Jag känner mig pigg och redo för en resa och utrett så mycket vi kan omkring Elins svullnad. Nu får pappa Kalle ta över och så hoppas vi att det går bra tills jag är hemma igen. Vi är vana att leva så här och inte veta, det är kanske den oron som på sikt gjort mig lite trött i sommar, men just nu mår jag bra och alla i familjen tycker jag ska åka  så vi kör på det. Kalle tar hand om familjen och det går ju bra det med. Önskar bara det vänder för Elin så hon kan gå i skolan och må bra.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vi kom till sjukhuset”

  1. Skönt att vara två. Och du är ju inte i världens ändebutan är lätt att nå om det är något.
    Njut och hämta kraft i vänner och umgänge!
    Kram

  2. Hej, ville bara säga att jag surfade in på din blogg igår och blev helt såld! Såå vackra bilder, ljuvlig inredning och så fint att få ta del av ert liv ❤️ Har scrollat och läst i timmar och njutit men även gråtit. Jag har även haft en svårt sjuk tonårstjej och du sätter verkligen ord på det man känner och beskriver detta med krishantering och när det kommer till att pyssla som terapi, åh vad jag känner igen mig! Beundrar din/er energi överlag, shit vad ni fixar och sliter och gör så fint. Hittade inget om ert hus när ni köpte det, är det en gammal skola el är skolan en tillhörande byggnad intill? Tack för en underbar blogg som jag kommer att följa 😁 kram Kristin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *