Vi går mot höst

 
Det är en sådan härlig tyst morgon och solen går upp bakom skogen och lyser vackert in i min trädgård. Vi går mot höst men det känns som sommar på dagarna. Jag smyger ut med min kamera en stund och andas in den härliga morgonluften. Det är blött i gräset och borta i hönshuset har tuppen börjat gala. 
 
 
 Gamla möbler Ikea, kruka här 
 
 
Idag har vi bjudit några vänner på middag, vi får se om de kan komma för de kände sig på väg att bli sjuka. I vilket fall så vill jag vara ute idag också. Ska dammsuga av golvet lite fort så går jag ut. Det är så skönt att slippa vara den där pedantiska Lotta som jag var förr. Då allt skulle vara så perfekt så jag inte hann med livet. När man blir äldre har man kommit på att det ingen som ser eller bryr sig om det är lite skitigt. 
 
 
Livet går inte i repris och jag lägger min tid exakt där jag vill nu. Jag klär knappt inte upp längre för att åka iväg, för jag vet att om någon månad kommer jag inte vilja vara ute lika mycket. 
 
 
Ha en härlig och fin lördag! Nu ska jag dricka kaffe och se om min lilla katt vill ha frukost. 
 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vi går mot höst”

  1. Älskar också den här tiden och har även jag en jätteträdgård på landet. Har skjutsat iväg sonen på hockey och nu ska jag bara "skrota", plocka äpplen, flytta växter till en ny rabatt och som du skotta en massa sten:) Hinner vi blir det lite gräs sått i en slänt…. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *