Första dagen på 1 år och 4 månader

 
 
 
 
Jag svänger in på vår gård ensam och ska vara hemma idag utan Elin som är i skolan. Första dagen på 1 år och 4 månader som jag är hemma en stund och hon är i skolan, annars har jag alltid spenderat tid i stan på ärenden för det har inte varit någon ide att åka hem och vänta. Vi har fått en vardag igen, jag ska börja jobba med mina bilder. Det känns fantastiskt. Idag slutar pappan i huset tidigt och tar med Elin hem så snart är de här igen. Men ändå. Tre timmar hemma och vardag. På riktigt. 
 
 
När man är i det där jobbiga så kan det vara så svårt att förstå att den här dagen kommer komma igen. Förra året i september hade Elin nervsmärtor nu är hon i skolan. Nu är varje person är på rätt ställe där man ska vara och vill vara. Det är dags för mig att ta tag i lite jobb framöver. Nu har ju bloggen också blivit mitt jobb när hon varit sjuk, men jag längtar efter mina resor och fotografera reportage igen. Numera så görs all försäljning genom mina agenter. Jag fotar och de säljer. Nu ska jag bara komma igång. 
 
Jag har tappat fart och självförtroende och det kommer snart komma tillbaka. Det får ta lite tid att hitta inspiration igen, jag har inte bråttom. Igår satt jag med bokföring och jobb på datorn så idag ska ut igen och jobba i min köksträdgård. Solen lyser, det känns höst i lutften och jag är så otroligt tacksam just nu. Vi har vardag och alla är på rätt ställe och jag är på gång. Nu ska jag dricka klart mitt kaffe.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Första dagen på 1 år och 4 månader”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *