Blåbär, björnbär och lite rosor

 
Idag blev det en stund i köksträdgården igen. Det är mycket som ska göras, men jag tar en stund när jag har tid. Rosor utmed huset har planterats idag. Fina Crocus Rose som inte kommer ge blommor förrän nästa år. Sedan har jag satt blåbär och björnbär. 
 
 
 
Imorgon kommer makadam 4/8 har jag valt och det är snyggt i en köksträdgård. Om det räcker så kanske jag lägger det på hela ytan och flisen på den delen som är ovanför stenväggen. Mina höns sprätter som tokar i flisen så jag får kanske fundera om på det. 
 

 
Ett litet trädgårdsland utmed stenmuren blev det också. Jag har inte bestämt mig vad jag ska sätta i det än. Ska bli en stor rundel i mitten med träd och blommor och alla grönsaker kommer odlas i pallkragar. 
 
 
Det är lite under konstruktion och det gillar jag. Det är så kul att utforma lite i taget. Det kostar så mycket så man kan inte göra allt på en gång heller, men det är ju lite charmen det också. 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Blåbär, björnbär och lite rosor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *