Beauty begins the moment you decide to be yourself

 
 
När jag gjorde ordning hallen och tapetserade den där fina Morris tapeten i februari så sa jag till er att jag skulle sätta en tavla mot väggen. Sedan köpte jag posters för länge sedan som inte har kommit i ram förrän nu. Men nu så har en tavla fått flytta in på bänken i hallen.
 
 
Jag gillar egentligen att slutföra projekt innan jag börjar på nya saker, men sedan känner jag också att det behöver ju inte alltid gå så fort. Nu så är bilden från Poster store här insatt i en ram från Ikea. Beauty begins the moment you decide to be yourself. 
 
Nu ska jag jobba lite här och sedan på utvecklingssamtal med sonen. Ha en fin eftermiddag.
 
Kram Lotta
 
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *